Anafartalar İlkokulu

Vizyon: Ülke düzeyinde;toplumdan bir adım önde , fakat toplumdan kopmadan ilerleyen bir okul olmak.Ülkemizin orta öğretim kurumlarına kaliteli öğrenciler yetiştiren kurumsallaşmış bir okul olmak.Sportif,sosyal ve kültürel faaliyetleriyle en önde bir okul olmak.Ülkesinin çıkarlarını kendi çıkarlarının üstünde tutarak ´´önce biz´´diyebilen bireyler yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Biz,Anafartalar İlkokulu olarak;İnsan haklarına saygılı,Atatürk milliyetçiliğine bağlı,Devlete karşı görev sorumluluklarını bilen ,çevresine duyarlı, üretken,araştırmacı ve yenilikleri takip eden bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında SBS sonucunda öğrencilerimizden 6 Fen Lisesi 9 Anadolu Öğretmen Lisesi 38 Anadolu Lisesi, 15 Meslek lisesi kazanmıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil: 2.3.4.SINIFLARDA İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ+HALK OYUNU+HALKA OYUNU+FASULYE ATMA+BAYRAK KOŞUSU+ÜÇ AYAKLA ATLAMA
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ATIK PİL TOPLAMA+ATIK YAĞ+ATIK KAĞIT+SEN DE DESTEK OL+ONLAR CANDIR

WEB - https://kesananafartalarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Zaferiye Mahallesi Namık Kemal Caddesi No86 22800 Keşan/Edirne

Yerleşim Yeri - AŞAĞI ZAFERİYE MAH.NAMIK KEMAL CAD NO:86 KEŞAN /EDİRNE

Adres - Aşağı Zaferiye Mahallesi Namık Kemal Caddesi No86 22800 Keşan/Edirne

Ulaşım İSTANBUL ESENLER OTOGARINDAN SAAT BAŞI KEŞAN´A SEFER VARDIR.ÇANAKKALE ,EDİRNE VE TEKİRDAĞ ÜÇGENİ ARASINDADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık iL MERKEZİNE 110 KM UZAKLIKTA